Toimitusehdot ja maksutavat

Otamme mielellämme vastaan palautetta maksutapojen soveltuvuudesta ja tilausten sujuvuudesta.

Toimitusmaksu on 13€ paitsi suurissa tuotteissa ( suksiboxit ) 25€. Suurien tuotteiden tuotetiedoissa on ilmoitettu tuotekotaiset toimitusmaksut. Huomioi, että toimitukseen tarvitaan riittävät ja oikeat yhteystiedot. Puhelinnumero tai sähköpostiosoite nopeuttaa huomattavasti toimitusta ongelmatilanteissa. Asiakkaan tilauksessa antamia tietoja käytetään vain tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, ellei asiakas toisin pyydä. Autoextra myöntää kaikille myymilleen tuotteille vuoden takuun, ellei erikseen muuta mainita. Toimitamme tuotteita näillä ehdoilla vain suomeen, kansainvälisistä toimituksista on sovittava erikseen myynnin kanssa.

Varaamme oikeuden perua tilauksen, jos sivuillamme on yksittäinen hinnoitteluvirhe tai tilatun tuotteen saatavuus on muuttunut. Pyrimme neuvottelemaan näissä harvinaisissa tilanteissa ensisijaisesti asiakkaan kanssa korvaavasta ratkaisusta.

Palautus

Autoextra.fi sivuilta ostetulla avaamattomalla ja myyntikuntoisella tuotteella on neljäntoista päivän palautus oikeus. Tuotepalautuksista on hyvä sopia myynnin ( puh: 09-727 90490 ) kanssa ennen palautusta. Palautukset tehdään asiakaspalautuksina postissa tai matkahuollossa. Emme lunasta sopimatta postiennakolla yms. palautettuja lähetyksiä.

Palautukseen tarvittavat tiedot ( veloitamme puuttuvien tietojen etsimisestä 15€ kuluja )

Peruutus

Perustilauksen ( ei sisällä erikoistilaustuetteita tai asiakasta varten rakennettuja osia ) voi perua ennen toimitusta ilmoittamalla peruutettavan tilauksen tilausnumeron, yhteystiedot ja takaisin maksutiedot myyntiin ( puh: 09-727 90490 ).

Verkkomaksu

Nordea E-maksu OP Verkkomaksu

Nordea E-maksu ja OP verkkomaksu käyvät verkkokaupassamme. Käytämme korkeatasoista SSL suojausta tilaus ja asiakastietoja käsittelevissä lomakkeissa. Kun maksun jälkeen palaat pankin palvelusta takaisin sivuillemme pankin tarjoamasta linkistä, maksu päivittyy järjestelmäämme ja tilaus aktivoituu heti jatkokäsittelyyn.

Viitemaksu

Viitemaksussa asiakas maksaa tilaamansa tuotteet etukäteen tilillemme. Viitemaksulla etukäteen maksaminen meille on turvallista, koska vastaanottajana on vakaavarainen, pitkääntoiminut suomalainen yritys ( kuluttajansuojalaki suojaa kuluttajaa yrityksen ja kuluttajan välisessä kaupassa ). Säillytämme maksamatonta tilausta järjestelmässämme 14 päivää. Tilaus aktivoituu jatkokäsittelyyn ja toimitukseen, kun suoritus näkyy tilillämme.

Myymälä

Myymälässä maksuväliineenä käyvät käteinen, pankkikortit, visa debit, visa, mastercard ja aktiiviraha osamaksu. Noutotilauksessa ei ole toimitusmaksua.