Dräger - Alcotest 3820 promillemittari

Alkolukot ja -testerit - Alcotest 3820 promillemittari

Tuotetiedot

Alcotest 3820 promillemittari
Dräger Alcotest 3820 on Drägerin valmistama uuden sukupolven alkometri. Legendaarinen Alcotest 3000 on saanut seuraajan!

Uutuus alkometri Dräger 3820 , nyt varastossa. Heti mukaan tai pakettiin!

Pieni ja helppokäyttöinen alkometri, joka tarjoaa käyttäjälle nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholipitoisuuden uloshengityksestä. Odotettu alkometri tuoteuutuus ennennäkemättömässä hintaluokassa!

Alcotest 3820 on uusi alkometri Drägeriltä, joka on maailman johtava alkoholimittalaitteiden valmistaja. Alcotest 3820 on tarkoitettu niin yksityisille henkilöille kuin myös ammattikäyttöön.

Helppo käyttää Vain napinpainallus ja testeri on käyttövalmis. Puhallus suukappaleeseen ja tulos esitetään välittömästi näytössä. Vain yksi käyttöpainike testerissä ja opastus suomeksi tekevät Dräger 3820: sta erittäin helppokäyttöisen!

Alcotest 3820 toimii CR123 -paristolla, joilla voidaan tehdä yli 1500 mittausta.
Suukappale on muotoiltu niin, ettei sitä voi asentaa väärin ja se on myös helppo vaihtaa. Suukappaleen muotoilussa on huomioitu hygieenisyys, jotta käyttäjän huulet eivät kosketa testerikoteloa.

Pienen kokonsa ansiosta Alcotest 3820 sopii hyvin vaikka rintataskuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta alkometrin käyttö on helppoa. Helppo käyttää: käynnistä - puhalla - katso tulos.
Tilaa heti ja varmista ajokunto kaikissa tilanteissa.Dräger Alcotest 3820 paketin sisältö:

Dräger Alcotest 3820 alkometri
Suojapussi
CR123 paristo, 3 suukappaletta
Rannehihna
Käyttöohje
Suojalaukku kaupanpäälle, rajoitettu erä!


Hinta: 299€