Dräger - Alcotest 4000 promillemittari

Alkolukot ja -testerit - Alcotest 4000 promillemittari

Tuotetiedot

Alcotest 4000 promillemittari
Dräger Alcotest 4000 on Drägerin valmistama uuden sukupolven alkometri.Pieni ja helppokäyttöinen alkometri, joka tarjoaa käyttäjälle nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholipitoisuuden uloshengityksestä. Odotettu alkometri tuoteuutuus ennennäkemättömässä hintaluokassa!

Alcotest 4000 on uusi alkometri Drägeriltä, joka on maailman johtava alkoholimittalaitteiden valmistaja. Alcotest 4000 on tarkoitettu niin yksityisille henkilöille kuin myös ammattikäyttöön.

Helppo käyttää Vain napinpainallus ja testeri on käyttövalmis. Puhallus suukappaleeseen ja tulos esitetään välittömästi näytössä. Vain yksi käyttöpainike testerissä ja opastus suomeksi tekevät Drägeristä erittäin helppokäyttöisen!

Alcotest toimii CR123 -paristolla, joilla voidaan tehdä yli 1500 mittausta.
Suukappale on muotoiltu niin, ettei sitä voi asentaa väärin ja se on myös helppo vaihtaa. Suukappaleen muotoilussa on huomioitu hygieenisyys, jotta käyttäjän huulet eivät kosketa testerikoteloa.

Pienen kokonsa ansiosta Alcotest sopii hyvin vaikka rintataskuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta alkometrin käyttö on helppoa. Helppo käyttää: käynnistä - puhalla - katso tulos.
Varmista ajokunto kaikissa tilanteissa.


Hinta: 299€