Alpine - CDE-296BT Bluetooth 2-din

Alpine soittimet - CDE-296BT Bluetooth 2-din

Tuotetiedot

CDE-296BT Bluetooth 2-din
CDE-296BT on 2015 vuoden 2-DIN -uutuusmalli, jossa yhdistyvät markkinoiden paras äänenlaatu ominaisuuksiin, mitä ei miltään muilta valmistajilta ole saatavilla.
Säädöt:

Alpinen ainutlaatuinen TuneIt on ilmaisohjelma iOS ja Android-laitteisiin, jolla pystyt hallitsemaan soittimen säätöjä suoraan puhelimesta. Voit myös tallettaa omat asetukset Alpinen pilvipalveluun ja ladata sieltä myös muiden tekemiä valmiita asetuksia ja testata niitä omassa autossasi. TuneIt on myös Facebook-yhteensopiva, joten saat Facebook-ilmoituksista tiedon suoraan soittimesi näytölle.

Kuuden kanavan aikaviivesäädöt, 12dB kolmetiejakosuotimet, 9-alueinen parametrinen EQ, 24Bit D/A-muunnin, Bluetooth, Kolme paria linjalähtöjä ym.ym.
Äänenlaatu:

Äänenlaadullaan Alpine on ollut aina markkinajohtaja ja CDE-195BT sisältää uuden Alpine Sound Meister -pääteasteen, joka parantaa ääntä entisestään. Max Tuner viritin on myös 2015 vuoden uutuus ja radion vastaanottoherkkyys onkin parasta mitä tähän saakka on ollut saatavilla.
Bluetooth:
Sisäänrakennettu Bluetooth mahdollistaa handsfreepuhelut sekä musiikin langattoman striimauksen puhelimesta. Pystyt esimerkiksi asettamaan puhelun pitoon ja vastaamaan toiseen puheluun, puhelinluettelon selaaminen on helppoa ABC-haun ansiosta sekä toistettavien kappaleiden hallinta on myös vaivatonta. Soitin myös ilmoittaa puhelimen kentän voimakkuuden sekä akun varaustilan ja USB-liitännän kautta puhelin myös latautuu.
iPhone pariliitoksen tekeminen on myös erittäin helppoa ja kun puhelin ensimmäisen kerran kytketään USB-kaapelilla soittimeen, Bluetooth-pariliitoksen muodostus alkaa automaattisesti.

4 x 50W Alpine Sound Meister pääteaste
MaxTuner -viritin
USB-liitäntä 1000mA ulostulolla
CD / CD-R / -RW / MP3- / WMA- / AAC -toisto
AuxIn etupaneelissa
Bluetooth (Handsfree ja audiostreaming)
TuneIt -yhteensopiva
iPhone- / iPod -yhteensopivuus
iPhone SIRI -yhteensopivuus
BassEngine SQ
3 paria linjalähtöjä (etu/taka/sub)
9-alueinen parametrinen EQ
Kuuden kanavan aikaviivesäädöt
3-tiejakosuotimet
24Bit D/A-muunnin
Portaattomasti vaihdettava näytön väri (150 000 väriä)
Portaattomasti vaihdettava näppäimien väri (150 000 väriä)
Start-Stop autoihin yhteensopiva
Valmius auton alkuperäisille rattipainikkeille: Kyllä
Valmius auton alkuperäiselle näytölle: Ei
Irroitettava etupaneeli: Ei


Uutuus 2015!

Hinta: 279€