Parrot - MKi9100

Matkapuhelimien HF-sarjat - MKi9100

Tuotetiedot

MKi9100

HANDS-FREE JA MUSIIKKI YHDESSÄ BLUETOOTH-LAITTEESSA

Parrot MKi9100 on Bluetooth hands-free-puhelinjärjestelmä OLED-näytöllä. Langaton kaukosäädin on kiinnitettävissä auton rattiin tai kojelautaan, mahdollistaen kaikkien toimintojen helpon käytön.

Tavallisten hands-free-laitteen toimintojen lisäksi Mki9100 sisältää automaattisen puhelinluettelon synkronisoinnin, äänikomennot, puhesynteesitoiminnon yhteystiedoille, yhteystietojen hallinnoinnin, puhelutiedot jne. Näytöllä näkyy yhteystiedot, soittajan tiedot, puhelimen tiedot ja käyttäjän asetukset.

Mki9100 soveltuu myös musiikin kuunteluun. Pakkauksessa mukana tulevalla erikoiskaapelilla se on yhteensopiva melkein kaikkien musiikkilähteiden kanssa, kuten iPodin, iPhonen, USB muistitikkujen, Bluetooth stereo (A2DP) puhelinten, MP3-soitinten ja minkä tahansa vastaavan soittimen kanssa.

MKi9100 näyttää soittolistat, kappaleiden, artistien ja albumeiden nimet. Musiikki toistetaan auton kaikista kaiuttimista* erinomaisella äänenlaadulla Virtual SuperBass -efektin ansiosta.

* Bluetooth hands-free järjestelmä OLED näytöllä.
* Dual Mode (MULTIPOINT) : yhdistä kaksi puhelinta samanaikaisesti
* Automaattinen yhteystietojen synkronointi
* Äänitunnistus
* Yhteensopiva kaikkien puhelinvalmistajien laitteiden kanssa ja erikoiskaapelilla liitettävissä mm: iPod / iPhone, USB, line-in, Bluetooth (A2DP).

Hinta: 189€