Lazer - RS-8 Titanium päiväajovalolla

Lazer - RS-8 Titanium päiväajovalolla

Tuotetiedot

RS-8 Titanium päiväajovalolla

RS-8 - tieliikenteeseen hyväksytty lisävalo
RS-sarjan LED valot ovat EC (E11) hyväksyttyjä tieliikenteeseen. RS-8 valoon on integroitu LED päiväajovalot sekä LED seisontavalot.

RS-8 lisävalo on uskomatoman yhdistelmä LED kaukovalon tuottamaa valotehoa sekä LED päiväajovalojen ja seisontavalojen tuomaa käytettävyyttä ja tyylikkyyttä.

RS-8 lisävalo on suljettu täysin alumiiniseen koteloon, jossa on hengittävä Gore-Tex kalvo, lämmöntuoton hallinta. LED-valoina käytetään luokkansa johtavien valmistajien tuotteita, jopa 50 000 tunnin käyttöajalla. LAZER Easy-Mount asennus mahdollistaa valojen kiinnityksen kolmella eri tavalla ja mahdollistaa lisäksi käyttäjäänsä asentamaan valot kahden tai useamman valon sarjoissa vertikaalisesti.

RS-8 on valinta sinulle, joka haet maksimaalista valotehoa. RS-8 tuottaa huikeat 7264 lumenia (6944 lm 8 x 10W LED ja 320 lm 10 x 0,5W LED). RS-8 tuottaa keskimäärin kaksi kertaa enemmän valotehoa kuin autojen alkuperäiset HID ajovalot.

RS-8 valot on mahdollista kiinnittää viidellä eri tavalla. Alakiinnityksellä, yläkiinnityksellä, sivukiinnityksellä, kiinnittämällä esimerkiksi kaksi valoa päällekkäin sekä upottamalla.

Ominaisuudet:
-Referenssiluku 12,5
-IP 67 pöly ja vesitiivis
-Täysalumiinirunko
-Elektroninen lämpötilan valvonta
-3:n vuoden takuu
-Toimintajännite 9-32V
-Mitat: L 360mm K 72mm S 84mm
-Vakiona ylä- tai alakiinnike
-Valokeila 560m
-Integroitu päiväajovalo
-Integroitu parkkivalo

Huom! Hinta / kpl.

Hinta: 525€