Lazer - ST-8 Evolution

Lazer - ST-8 Evolution

Tuotetiedot

ST-8 Evolution
ST-8 - tieliikenteeseen hyväksytty lisävalo

ST-8 lisävalo on suljettu täysin alumiiniseen koteloon, jossa on hengittävä Gore-Tex kalvo, lämmöntuoton hallinta. LED-valoina käytetään luokkansa johtavien valmistajien tuotteita, jopa 50 000 tunnin käyttöajalla. LAZER Easy-Mount asennus mahdollistaa valojen kiinnityksen kolmella eri tavalla ja mahdollistaa lisäksi käyttäjäänsä asentamaan valot kahden tai useamman valon sarjoissa vertikaalisesti.

ST-8 on valinta valinta käyttäjille, jotka hakevat parasta mahdollista valotehoa ilman tarvetta LED päiväajovaloille tai seisontavaloille.

Tämä valo tuottaa valotehona huikeat 8272 lumenia. ST-8 Black lisävalon valoteho on keskimäärin 3 -4 kertaa suurempi kuin muiden markkinoilla olevien jälkiasenteisten HID valojen ja 6 kertaa suurempi kuin halogeenipolttimon tuottama valoteho. Hybridi polttimon valokuvio varmistaa erinomaisen näkyvyyden pimeän aikaan

ST-8 valot on mahdollista kiinnittää viidellä eri tavalla. Alakiinnityksellä, yläkiinnityksellä, sivukiinnityksellä, kiinnittämällä esimerkiksi kaksi valoa päällekkäin sekä upottamalla.

Ominaisuudet:
-Referenssiluku 17,5
-IP 67 pöly ja vesitiivis
-Täysalumiinirunko
-Elektroninen lämpötilan valvonta
-5:n vuoden takuu
-Toimintajännite 9-32V
-Mitat: L 364mm K 64mm S 68mm
-Vakiona ylä- tai alakiinnike
-Valokeilan pituus (Leveä) 1 lux 383m 0,25 lux 786m


HUOM! Hinta / Kpl.

Hinta: 534€