Lazer - Triple R 1250 Smartwiew

Lazer - Triple R 1250 Smartwiew

Tuotetiedot

Triple R 1250 Smartwiew
Innovatiivinen uuden sukupolven Lazer Triple-R 1250 Smartview lisäkaukovalo.

Ennakkotilattavissa rajallinen määrä. Tulee varastoon Syyskuun aikana.

Smartview on E-hyväksytty tieliikennekäyttöön.

Lisävalon adaptiivinen valokeila mukautuu ajonopeuden ja vastaantulijoiden mukaan.

Triple-R 1250 Smartview lisäkaukovalossa on ainutlaatuinen Anti-theft varkaudenesto yksikkö, jolla kytkettäessä lisävalo on käyttökelvoton ilman auton sisälle sijoitettua varkaudenestoyksikköä.

Smartview lisävalossa on:

Pitkä / lyhyt-toiminto, valokeila säätyy tarvittaessa automaattisesti matalammaksi ja lyhyemmäksi. Tällöin ajoneuvojen kohdatessa valo säätyy vähitellen pois päältä. Toiminto kytkettynä valaisin ei ole hyväksytty tieliikenteeseen.

E-hyväksytyllä toiminnolla, valaisin täyttää ECE R112-hyväksynnän vaatimukset, eli on laillinen tieliikenteessä. E-hyväksytyssä tilassa lisävalo toimii perinteisen lisävalon tapaan.

E-Boost kytkettynä, valoatehoa saadaan nostettua, esimerkiksi offroad- tai moottoriurheilukäyttöön. E-boost kytkettynä valaisin ei ole tieliikenne hyväksytty.

Near view toiminnolla saadaan lähialueen valaisua lisättyä vaativissa olosuhteissa kuten esimerkiksi sumussa tai lumisateessa ajettaessa. Toimintoa voidaan käyttää riippumatta auton omien pitkienvalojen toiminnasta. Toiminto kytkettynä valaisin ei ole hyväksytty tieliikenteeseen.

Dynamic dip toiminto aktivoituna, pitkät valot "sammuvat viiveellä" ja valokuvioa rajataan yläreunasta vähentäen vastaantulijoiden häikäisyä, samalla kun silmät ehtivät paremmin mukautua vähenevään valomäärään verrattuna suoraan pitkiltä lyhyille vaihdettaessa. Toiminto kytkettynä valaisin ei ole hyväksytty tieliikenteeseen.

Speed adapt toiminnolla, valokeila säätyy ajoneuvon vauhdin mukaan. Toiminto on käytössä 50-80 km/h nopeudessa ja vaatii aina myös CANM8 Duo-ohjainboxin. Toiminto kytkettynä valaisin ei ole hyväksytty tieliikenteeseen.

Hinta: 1415€