Lazer - Triple R 750 Elite 2 Black

Lazer - Triple R 750 Elite 2 Black

Tuotetiedot

Triple R 750 Elite 2 Black

Hyödyntämällä uusinta ja hienostuneinta komponenttiteknologiaa Suomessa testattu Triple-R 750 Elite 2 lisäkaukovalo tuottaa poikkeuksellisen suorituskyvyn pieneen fyysiseen kokoonsa nähden – 0,25 lux 1020m lisäkaukovalolla, jonka paino on ainoastaan 720g. Valolle myönnetään 5 vuoden takuu sekä lisäksi linssille elinikäinen takuu (hajoaminen kiven tai nastan iskusta).

Auton ollessa liikkeellä Boost optiikka ja tehostettu ilmajäähdytys (Charged Air Cooling) maksivoivat valotehon kuljettajan hyväksi. Tieliikennekäyttöön hyväksyttynä (E11) tämä valoa ylittää aina odotukset niin maantiellä, moottoriradoilla kuin maastoajossakin.

LAZER TRIPLE-R 750 ELITE lisäkaukovalo tuottaa pitkälle kantavaa valoa. Kun näet liikenteessä pitkälle eteenpäin, tuo se turvallisuutta ja ennakoitavuutta ajoon. LAZER valojen värisävy on markkinoiden paras, joten silmäsi eivät väsy pitkälläkään ajomatkalla. LAZER TRIPLE-R ELITE valo on saanut erittäin hyvää palautetta ajattaessa sateella, rännässä, lumessa sekä lumipölyssä.

LAZER on markkinoiden ehdottomasti laadukkain LED lisäkaukovalosarja. Tätä mieltä ovat myös LAZER käyttäjät. LAZER TRIPLE-R Elite lisäkaukovaloa käyttää myös yhdeksän kertainen rallin Suomen mestari Juha Salo: "Paras valo, jolla olen koskaan ajanut".
Ultrapitkä valokantama
20% enemmän valoa tuottavat LED polttimot (verrattuna Ttriple-R 750 Standard)
Valmistuksessa käytetty kevyitä magnesium komponentteja
CAE optimoitu jäähdytyselementti
Kehittynyt elektroninen lämmönhallinta
IP67 pöly- ja vesitiivis
Takuu 5 vuotta
Polykarbonaatti linssillä elinikäinen takuu

TEKNISET TIEDOT

REFERENSSILUKU 30
JÄNNITE 9V-32V
VALOTEHO 4510 Lm
VALOKUVIO Pistemäinen
OPTINEN HYÖTYSUHDE 92%
VALOKEILA (0.25LX) 1020m
SUURTEHO LED 4 kpl
TEHO 46 Wattia
VIRRANKULUTUS 3.2 Ampeeria
LED KÄYTTÖIKÄ 50,000 tuntia
PAINO 720g

Hinta: 402€