Alpine - X800D-ML Mercedes ML ja GL

Yhdistelmälaitteet - X800D-ML Mercedes ML ja GL

Tuotetiedot

X800D-ML Mercedes ML ja GL

Alpine X800D-ML on High-End tasoinen navigointisoitin ML- ja GL- Mercedekseen, tuoden runsaasti lisäominaisuuksia, poistamatta kuitenkaan mitään auton alkuperäisiä toimintoja.
X-800D-ML on täydellisesti yhteensopiva autosi kanssa. Voit hallita soitinta ML:n alkuperäisillä rattipainikkeilla ja myös auton monitoiminäyttö kertoo tiedot kuten ennenkin. Soitin myös "herää" heti kun auton ovet avataan.

Kahdeksantuumainen (20,3cm) High-Resolution näyttö on 60% suurempi kuin ML Mercedeksen alkuperäinen näyttö ja Alpinen näytön selkeys, kontrasti ja resoluutio yhdessä takaavat ennennäkemättömän kuvanlaadun.
Tämän ansiosta navigointi tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen näkymän ja elokuvien katselusta tulee myös jotain ainutlaatuista, mihin ei aiemmin autossa ole totuttu.
Suuri näyttö lisää myös liikenneturvallisuutta, sillä suurten painikkeiden ansiosta esimerkiksi osoitteen syöttäminen on huomattavasti helpompaa ja kartan seuraaminen miellyttävämpää.

Alpine on yhteensopiva tämän päivän laitteiden kanssa ja voitkin liittää siihen esimerkiksi iPhone 5S/5C -puhelimen, Samsung Galaxy S5:n tai HTC One:n. Tämä tuo runsaasti lisäominaisuuksia, sillä voit nauttia puhelimessa olevista ääni- ja videotiedostoista, käyttää puhelinluetteloa ja puhelin tietenkin myös latautuu ollessaan kytkettynä.
Myös iPhonen SIRI:n avulla puheohjaus onnistuu.

DVD-toiston ansiosta voit katsella elokuvia tai musiikkivideoita ja jos puhelimessasi on HDMI-lähtö, niin toisto onnistuu myös tätä kautta. Lisäksi videotiedostoja voidaan katsoa USB-tikulta ja X-800D-ML sisältää myös perinteisen A/V-sisääntulon.
iPod / iPhone -videotiedostoja on myös mukava katsella suurelta kahdeksantuumaiselta näytöltä. Liikenneturvallisuuden vuoksi videotoisto on mahdollista vain auton ollessa paikallaan.

Kun kytket iPodin, USB-tikun tai älypuhelimesi, pääset käyttämään musiikkikirjastoasi. Voit hakea kappaleita esittäjän, albumin, tyylisuunnan tai soittolistojen avulla. Aakkosellinen haku mahdollistaa nopesti oikean musiikin löytymisen. Myös äänikirjat ja podcastit tarjoavat mukavaa viihdettä matkalle.

Alpinen Bluetooth tarjoaa langattoman yhteyden puhelimen ja soittimen välille. Tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset takaavat yhteensopivuuden uusienkin puhelimien kanssa. Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja useimmin soitettuihin numeroihin pääsee helposti käsiksi. Bluetooth mahdollistaa HandsFree-käytön lisäksi myös musiikin langattoman siirron puhelimesta soittimeen ja tämän avulla onnistuu esimerkiksi internetradioiden kuuntelu X-800D-ML:n kautta.

Alpine tunnetaan maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimmasta äänenlaadusta. X-800D-ML ei tee asiaan poikkeusta. Huippuluokan komponentit yhdistetttynä Alpinen tietotaitoon, takaavat äänenlaadun, jota muut valmistajat vuodesta toiseen tavoittelevat.
Runsaiden säätömahdollisuuksien (esim. aikaviivesäätöjen sekä taajuuskorjaimien) ansiosta kuljettaja pääsee muokkaamaan ääntä juuri oman makunsa mukaiseksi.

Alpinen ainutlaatuinen "One Look" näyttö mahdollistaa näytön jakamisen navigoinnin ja audiopuolen kanssa puoliksi. Näin eri näyttötilojen välillä ei tarvitse vaihdella, vaan molempien informaatiot nähdään yhdellä silmäyksellä. Perinteisestä näkymästä "One Look" näkymään pääsee yhdellä painalluksella.

NAVIGOINTI

*Kattava 47 maan Euroopan kartasto
*Suomenkieliset valikot ja opastukset
*Valmiiksi päivitetty uusimmalla saatavissa olevalla kartalla
*Uudet karttapäivitykset ladattavissa osoitteesta www.naviextras.com
*Uudet päivitykset ostettavissa esim. pelkille pohjoismaiden kartoille
*Osoitteen haku myös postinumeron mukaan
*Smart Routes: Aiemman liikennehistorian mukaan eri reittivaihtoehdoissa otetaan huomioon kellonaika ja päivämäärä.
*Erittäin tarkat High Resolution kartat
*3D-näkymä 3D-rakennuksilla ja lisäksi nopeusrajoitukset ja nopeuskameroiden varoitukset (ei Ranskan kartassa)
*Käyttäjäkohtaisesti muokattava näyttö, jolloin saadaan oman maun mukaiset kiinnostavat kohteet kartalle (esim. leirintäalueet, huoltoasemat, ostoskeskukset ym.ym.)
*Kaistaopastus kertoo kuljettajalle oikeat ajokaistat ja Dynamic TMC Route Guidance ottaa huomioon mahdolliset liikenneruuhkat ja kiertotiet

Huom. Mikäli ML Mercedes on alunperin varustettu Harman Kardon 2.5 navigoinnilla, tarvitaan erillinen adapteri, APF-H100ML, jotta Alpine X-800D-ML saadaan asennettua.

Alunperin Harman Kardon 2.0 navigoinnilla olevaa soitinta EI voida vaihtaa Alpine X-800D-ML -soittimeen.

TILAUSTUOTE

Hinta: 2199€