Alpine - X800D-V MB Vito/Viano

Auto DVD-soittimet näytöllä - X800D-V MB Vito/Viano
Yhdistelmälaitteet - X800D-V MB Vito/Viano

Tuotetiedot

X800D-V MB Vito/Viano

Uutuus 2015!
Alpine X800D-V on High-End tasoinen navigointisoitin Vito ja Viano Mercedekseen, tuoden runsaasti lisäominaisuuksia, poistamatta kuitenkaan mitään auton alkuperäisiä toimintoja.

Kahdeksantuumainen (20,3cm) High-Resolution näyttö on todella selkeä ja näytön kontrasti sekä resoluutio yhdessä takaavat ennennäkemättömän kuvanlaadun.

Tämän ansiosta navigointi tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen näkymän ja elokuvien katselusta tulee myös jotain ainutlaatuista, mihin ei aiemmin autossa ole totuttu.

Suuri näyttö lisää myös liikenneturvallisuutta, sillä suurten painikkeiden ansiosta esimerkiksi osoitteen syöttäminen on huomattavasti helpompaa ja kartan seuraaminen miellyttävämpää.

Alpinen Bluetooth tarjoaa langattoman yhteyden puhelimen ja soittimen välille. Tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset takaavat yhteensopivuuden uusienkin puhelimien kanssa. Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja useimmin soitettuihin numeroihin pääsee helposti käsiksi. Bluetooth mahdollistaa HandsFree-käytön lisäksi myös musiikin langattoman siirron puhelimesta soittimeen ja tämän avulla onnistuu esimerkiksi internetradioiden kuuntelu X-800D-V:n kautta.

Alpine tunnetaan maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimmasta äänenlaadusta. X-800D-V ei tee asiaan poikkeusta. Huippuluokan komponentit yhdistetttynä Alpinen tietotaitoon, takaavat äänenlaadun, jota muut valmistajat vuodesta toiseen tavoittelevat.

Runsaiden säätömahdollisuuksien (esim. aikaviivesäätöjen sekä taajuuskorjaimien) ansiosta kuljettaja pääsee muokkaamaan ääntä juuri oman makunsa mukaiseksi.

X-800D-V on täydellisesti yhteensopiva autosi kanssa. Voit hallita soitinta Mercedes Viton ja Vianon alkuperäisillä rattipainikkeilla ja myös auton monitoiminäyttö kertoo tiedot kuten ennenkin.

NAVIGOINTIKattava 47 maan Euroopan kartasto
Suomenkieliset valikot ja opastukset
Valmiiksi päivitetty uusimmalla saatavissa olevalla kartalla
Uudet karttapäivitykset ladattavissa osoitteesta www.naviextras.com
Uudet päivitykset ostettavissa esim. pelkille pohjoismaiden kartoille
Osoitteen haku myös postinumeron mukaan
Smart Routes: Aiemman liikennehistorian mukaan eri reittivaihtoehdoissa otetaan huomioon kellonaika ja päivämäärä.
Erittäin tarkat High Resolution kartat


Hinta: 2199€