Alpine - X802D-T5 / T6 Volkswagen

Yhdistelmälaitteet - X802D-T5 / T6 Volkswagen
Alpine soittimet - X802D-T5 / T6 Volkswagen

Tuotetiedot

X802D-T5 / T6 Volkswagen
Volkswagen Transporter T5:een ja T6:een tehty Alpine navigointisoitin 8″ kosketusnäytöllä.
TomTom navigointi kolmen vuoden ilmaisilla karttapäivityksillä!
8″ WVGA näyttö, Bluetooth, USB, HDMI-in, HDMI-out, Alpine TuneIt, RDS- ja DAB -virittimet, ym.ym.

Volkswagen Transporterin kojelauta on haasteellinen erittäin pienen asennussyvyytensä ansiosta, mutta Alpine tarjoaa tähän ainoana valmistajana mahdollisuuden asentaa 8″ näytöllä olevan navigointisoittimen kaikilla herkuilla.

Yhteensopiva:

Volkswagen Transporter T5 Facelift (7 H/E/J) 09/2009 – 06/2015
Volkswagen Transporter T6 (7 H/E/J) 07/2016 →


iGo Primo NextGen navigointi
X802D-T5/T6:ssä on sisäänrakennettuna yksi markkinoiden parhaimmista ja nopeimmista navigoinneista. Alpinen tehokas prosessori varmistaa huippunopean reittilaskennan ja navigointi pitää sisällään muun muassa satojatuhansia valmiita POI-kohteita sekä 3D maamerkkejä. Alpine toimitetaan valmiiksi uusimmalla kartalla päivitettynä.Korkearesoluutioinen WVGA näyttö
8-tuumainen korkearesoluutioinen WVGA kosketusnäyttö tuottaa erittäin tarkan sekä yksityiskohtaisen kuvan, katselit sitten esim. musiikkivideoita tai käytit navigointia. Käyttöliittymä on todella selkeä ja käyttö on loogista. Voit myös vaihtaa soittimen värityksen auton kojelaudan väreihin sopivaksi.Apple CarPlay yhteensopivuus
X802D-T5/T6 on yhteensopiva Apple CarPlay:n kanssa, joka mahdollistaa puhelimen helpon hallinnan tien päällä. Apple CarPlay tarjoaa iPhone-käyttäjille mahdollisuuden hallita puheluita, käyttää iPhonen navigointia , kuunnella musiikkia sekä käyttää viestitoimintoja. Musiikkitoiminnot kattavat esimerkiksi Spotifyn käytön sekä nettiradiot ja podcastit. Liität vain iPhonen USB-kaapelilla soittimeen ja CarPlay-toiminnot ovat heti käytössäsi.
Android Auto yhteensopivuus
Yksinkertainen ja simppeli käyttöliittymä saa katseesi pysymään tiessä ja puhelimen toimintojen käyttö on todella helppoa. Android Auto tuo soittimen näytölle automaattisesti kaikki kiinnostavimmat informaatiot. Apple CarPlay ja Android Auto käyttävät X802D-T6:n navigointiantennia, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen sateliittivastaanoton.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.Apple CarPlay Online-navigointi
Apple Kartat tarjoaa sinulle opastuksen määränpäähäsi turn-by-turn opastuksella, jota on selkä ja helppo seurata X802D-T5/T6:n suurelta näytöltä. Näytöllä esitettävät suuret kuvakkeet ja nuolet sekä automaattizoomaus helpottavat navigoimista. Etsitkö huoltoasemaa, ravintolaa tai muuta mielenkiintoista matkallasi? Voit helposti valita välietapin matkallesi ja näet lähistön kaikki kiinnostavat kohteet sekä aika-arvioin, paljonko alkuperäiseltä reitiltä poikkeaminen vie aikaa. Kun painat soittimen alareunan navigointi-painiketta, Apple CarPlay navigointi käynnistyy suoraan, ilman erillistä valikoissa seikkailua.
Android Auto Online-navigointi
Anna Googlemapsin opastaa sinut perille. Saat puheopastetun navigoinnin reaaliaikaisilla liikennetiedoilla, kaistaopastuksella sekä monilla muilla hienoilla ominaisuuksilla. Oli kyseessä puhelimen näyttö tai soittimelle heijastettu kuva, on käyttöliittymä todella simppeli suurten painikkeiden ansiosta ja kuljettaja pystyy keskittymään täkeimpään eli ajamiseen. X802D-T5/T6 toimii saumattomasti Android Auton sekä Google mapsin kanssa ja navigoinnissa käytetään Alpinen ulkoista antennia parhaan mahdollisen sateliittivastaanoton saamiseksi.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.

Kameraratkaisut
Peruutuskamera on lisävaruste, mitä suosittelemme ehdottomasti. Kameran kuva tulee näkyviin automaattisesti heti kun kytket peruutusvaihteen päälle ja näytölle voit valita peruutuksen apuviivat, jotka helpottavat peruuttamista vielä entisestään. Alpine tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia keula- ja peruutuskameroita, joista osassa on kuvakulmien vaihto suoraan Alpinen kosketusnäytöltä. Saat halutessasi peruutuskameran ja auton alkuperäisen peruutustutkan tiedot näytölle samanaikaisesti.
Erillisellä KCX-C250MC sovitteella, voit liittää soittimeen jopa kolme kameraa (keula- / sivu- / peruutuskamera)
Sisäänrakennettu Bluetooth®
Sisäänrakennettu Bluetooth® tarjoaa langattoman yhdistämisen puhelimen ja soittimen välille. Saat pikavalinnat useimmin soitettuihin numeroihin, yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän sekä handsfree-toimintojen lisäksi musiikin langattoman striimauksen puhelimesta. Voit siis kuunnella Spotifyn ja nettiradioiden tarjontaa ja näet artisti- ja kappaletiedot X802D-T5/T6:n näytöllä.
Alkuperäiset rattipainikkeet
Alpine X802D-T5 / T6 on hallittavissa myös VW Transporter T5 / T6 alkuperäisillä rattipainikkeilla. Saat ohjauspyörästä otetta irrottamatta vaihdettua kappaleita, säädettyä äänenvoimakkuutta, hylättyä tai vastattua puheluihin ja jos olet liittänyt iPhonen Alpineen, niin pystyt jopa käyttämään Siriä suoraan rattinapeista.
Alkuperäinen näytöt mittaristossa
Mittariston näyttö on yhdistetty Alpinen soittimeen, joten saat sinne tiedot kuten alkuperäiselläkin soittimella. Näet esim. radiokanavan nimen, kappaleiden sekä artistin tiedot, navigoinnin opastukset (riippuen autosi alkuperäisestä soittimesta) ym.ym.
Peruutustutkan tiedot
Mikäli autosi on tehdasasenteisella peruutustutkalla, et menetä tämän informaatiota, jos vaihdat autoosi X802D-T5/T6 soittimen. Alpinen soittimet näyttävät peruutustutkan tiedot erittäin yksityiskohtaisesti.
Ilmastointilaitteen tiedot
X802D-T5/T6 näyttää muutaman sekunnin ajan tiedot, kun käytät ilmastointilaitetta. Näytölle tulee informaatiot kuljettajan ja apukuljettajan puoleisista lämpötiloista, penkinlämmittimistä, tuuletussuuttimista ym.
(tämä ominaisuus ei ole käytössä kaikissa autoissa).
TomTom -kartat kolmen vuoden ilmaisilla päivityksillä
Navigoinnin tärkein osa-alue on sen karttatietokanta. Alpine X802D-T5/T6 sisältää 49 maan kartat, joista vastaa TomTom. Voit päivittää kartat veloituksetta kolmen vuoden ajan alpine.naviextras.com sivuston kautta. Ilmaisten karttapäivitysten jälkeen päivitykset voidaan hankkia saman sivuston kautta maksua vastaan.
GPS ja Glonass vastaanotto
Mitä enemmän sateliitteja on käytössä, sitä nopeammin ajoneuvon sijainti päivittyy kartalla ja sitä tarkempaa navigointi on. X802D-T5/T6 käyttää GPS-paikannuksen lisäksi Glonass-paikannusta, joka tuo erityisesti apua kun perinteinen GPS-vastaanotto saattaa heikentyä (esim. korkeiden rakennusten läheisyydessä tai vuoristoissa).

8″ näyttö ja 1-DIN runko
Yhä useammassa autossa on kojelaudassa tilaa 2-DIN kokoiselle soittimelle, mutta kojelaudan sisällä on niin paljon tavaraa, että sinne ei enää perinteinen 2-DIN kokoinen runko mahdu. Alpine X802D-T5/T6 poistaa tämän ongelman ja lopputuloksena on 1-DIN runko ja 2-DIN näyttö.
Suosikit-toiminto
Saat esimerkiksi useimmin käyttämäsi navigointikohteet, puhelinnumerot sekä radiokanavat määriteltyä Suosikit -toiminnon avulla. Painat vain Audio-painiketta sekunnin ajan, niin kaikki tärkeimmät kohteet ovat käytössäsi.
Puheohjaus
Paina soittimen VOICE -painiketta aktivoidaksesi SIRI:n tai OK Googlen. Voit soittaa, syöttää navigoinnin määränpään, lähettää viestejä tai sanoa toistettavan soittolistan puheohjauksella – vain muutamia ominaisuuksia mainitaksemme. Voit siis käyttää soitinta irrottamatta katsetta liikenteestä. Nämä ominaisuudet vaihtelevat Applen ja Androidin välillä ja kaikki ominaisuudet eivät ole käytössä molemmissa käyttöjärjestelmissä.
High-end äänentoisto
X802D-T5/T6 sisältää BASS ENGINE SQ:n joka tarjoaa laajan valikoiman säätömahdollisuuksia, kuten digitaaliset aikaviivesäädöt, digitaaliset jakosuotimet sekä yhdeksän-alueisen taajuuskorjaimen. Mikä parasta, pääset tekemään säädöt omalla puhelimellasi Alpine TuneIt -sovelluksen avulla (iOS ja Android). Käytössäsi on myös Media Xpander, 24-Bit D/A-muuntimet sekä 3 paria neljän voltin linjalähtöjä.
USB ja HDMI liitännät
Voit liittää USB-tikun tai ulkoisen kiintolevyn, jolta toistat audio- tai MP4-videotiedostoja. X802D-T5/T6 on varustettu myös HDMI-sisääntulolla, johon voit liittää esim. Alpinen DVD-soittimen DVE-5300 tai minkä tahansa muun ulkoisen laitteen, jossa on HDMI-ulostulo. Voit liittää soittimeen myös puhelimesi erillisellä HDMI-adapterilla, jolloin saat puhelimesta tuotua videotiedostot Alpinen näytölle (HDMI-adapterit myydään erikseen). X802D-T5/T6 sisältää myös HDMI-lähdön esimerkiksi lisänäyttöä varten.
Huom: HDMI-lähtö on HDMI-sisääntulon ”jatke”, joten USB:n, CarPlayn tai Android Auton toistoa ei pystytä viemään HDMI-lähtöön.
Hi-Res Audio
X802D-T5/T6 toistaa myös häviöttömät FLAC-tiedosotot ja on yhteensopiva 24/96 sekä 24/192 Hi-Res Audio tiedostojen kanssa.Yhteensopivuus autoosi
Mikäli autossasi on peruutustutka, saat sen tiedot Alpinen näytölle. X802D-T5 / T6 mahdollistaa myös

Auton alkuperäisten rattipainikkeiden käytön*
Ilmastointilaitteen tietojen tuomisen soittimen näytölle*
Parkkitutkan tiedot*
Saat myös navigoinnin opastusnuolet autosi mittaristossa olevaan näyttöön*

* = Nämä ovat autojen mallikohtaisia ominaisuuksia, eivätkä ole saatavissa kaikkiin autoihin


Peruutuskamerat RCA-liittimellä
Mikäli autossasi on esim. tehdasasenteinen peruutuskamera RCA-liittimellä tai haluat asentaa autoon RCA-liittimellä olevan kameran, tarvitaan AH-CAMA-Alp1 adapteri.Tekniset tiedot:

Android Auto (Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.)
Apple CarPlay
8″ kapasitiivinen WVGA-kosketusnäyttö
RDS- ja DAB/DAB+ virittimet
Bluetooth handsfree
Bluetooth audio streaming
USB-liitäntä (audio: MP3/WMA/AAC/FLAC) (video: MP4)
iPod / iPhone-tuki (iPhone 3/4/5/6/7)
GPS- ja Glonass -paikannus
3pr linjalähtöjä
Alpine TuneIt -yhteensopivuus
6kan. aikaviivesäädöt
Dual HD EQ
9-alueinen parametrinen korjain
Ali- ja ylipäästösuotimet
HDMI-sisääntulo
HDMI-lähtö
A/V AuxIn (3,5mm)
Liitäntä Alpine Direct-peruutuskameralle
Rattikaukosäädinadapteri CAN-väylämuuntimella, HVAC (Heating, Ventilation ja Air Conditioning) sekä OPS (Optical Parking Sensor) näytön tuki sekä SIRI yhteensopivuus.Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat komponentit, kuten asennuskehyksen sekä kiinnitysraudat, CAN-bus adapterin, rattikaukosäädinsovitteen sekä antenniadapterin. Mukana toimitetaan myös erillinen ”lippa”, joka voidaan asentaa soitinkehyksen yläreunaan parantamaan näytön luettavuutta auringonpaisteessa.*)Huom. Android Auto ei ole ladattavissa Pohjoismaiden Google Play -kaupasta, joten sovellus pitää ladata netistä ja asentaa itse.

Hinta: 1499€