Alpine - X902-W447 MB Vito 9''soitin

Yhdistelmälaitteet - X902-W447 MB Vito 9''soitin

Tuotetiedot

X902-W447 MB Vito 9''soitin
Alpine tuo nyt saataville toisen sukupolven laitteiston Mercedes Benz Vitoon (V447). X902D-V447 sisältää jättikokoisen 9″ kosketusnäytön, joka asettuu kojelaudasta ulos, tarjoten helpon ja miellyttävän hallittavuudeen ajon aikana. Voit käyttää navigointia ja muita toimintoja turhia kurottelematta.

X902D-V447 kätkee sisäänsä TomTom:in kartoilla varustetun iGo Primo NextGen navigoinnin, joka sisältää kolmen vuoden ilmaiset karttapäivitykset. Voit syöttää laitteeseen autosi mitat, joten navigointi ottaa nämä huomioon reittilaskentaa tehdessä ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä matkoillasi. Sisäänrakennetun navigoinnin lisäksi voit käyttää myös Android Auto tai Apple CarPlay navigointia.

Helppo käytettävyys
Helppo käytettävyys on yksi tärkeimmistä seikoista, kun autossa istutaan paljon ja soitinta käytetään matkan aikana. Alpine Style -tarkoittaa myös ergonomian huomioonottamista, tyylikkään integroitumisen lisäksi. Näyttö tulee sopivan matkan päähän kojelaudasta, joten kosketusnäyttöä pystyy käyttämään ilman kurottelua. Myös näytön ympärillä olevat fyysiset painikkeet tuovat lisää käyttömukavuutta sekä parantavat liikenneturvallisuutta.

Jättikokoinen 9″ näyttö
Huomio kiinnittyy ensimmäisenä suureen 23cm näyttöön – itse asiassa näyttö on samankokoinen kuin esim. Applen iPadissa. Suurelta näytöltä navigoinnin opastukset ja puhelinnumerot sekä tekstit on todella helposti luettavissa ajon aikana. Myös näytölle tulevat virtuaalipainikkeet ovat suuria, joten niiden painaminen ajon aikana vie katseen pois liikenteestä mahdollisimman lyhyeksi ajaksi.


Alkuperäiset rattipainikkeet
Mikäli autosi on varustettu rattipainikkeilla, nämä toimivat myös X902D-V447:n kanssa. Pystyt tekemään perustoiminnot irrottamatta käsiä ratista, kuten mykistämään soittimen, vaihtamaan esim. ohjelmalähdettä tai radiokanavaa, säätämään äänenvoimakkuutta ym.


Kaunista katseltavaa
Premium-autot tarvitsevat Premium-soittimen. X902D-V447 istuu Mercedeksen kojelautaan täydellisesti ja soitin ”kelluu” kojelaudan edessä. Soittimen mikrofoni on myös integroitu näyttöön, joten sekään ei näy näkökentässä ”ylimääräisenä”.


Helppo kameran hallinta
Peruutuskameran (lisävaruste) kuva tulee näytölle automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään päälle. Mutta, mikäli haluat katsoa ajon aikana taakse, tämä onnistuu helposti näytön Camera-painikkeen avulla.
Jos autossa on Mersun oma kamera, myös sen kytkeminen onnistuu tähän soittimeen.

OneLook näyttö
Alpinen innovatiivinen OneLook -näyttö jakaa näytön puoliksi. Näet yhdellä silmäyksellä navigoinnin tiedot sekä audiopuolen informaatiot. Tämän vuoksi ei eri näkymien valinta ei vaadi hyppimistä eri valikoissa. Voit vaihtaa OneLook -tilasta koko näytön tilaan yhdellä pyyhkäisyllä.


Ammattikäyttöön räätälöity navigointi
Oletko joskus seurannut navigoinnin opastuksia ja päätynyt paikkaan, vain todetaksesi että autosi on liian pitkä / leveä / painava, että et voi jatkaa navigoinni opastusten noudattamista.
X902D-V447 on varustettu ammattiautoilijoille räätälöidyn navigoinnin kanssa, jossa voit syöttää navigointiin autosi mitat ja nämä otetaan huomioon navigoinnin reittilaskennassa.

Navigointi pähkinänkuoressa:

48 Euroopan maan kartat
Karttapäivitykset tehtävissä naviextras.com sivuston kautta (HUOM: Alpine navigoinnit päivitetään aina uusimmalla kartalla ja ohjelmistolla ennen kuin ne luovutetaan asiakkaalle)
Älykkäät reittilaskennat
High Resolution kartat
Kolmen vuoden ilmaiset päivitysket
GPS- ja Glonass paikannus
TomTom -kartat, kolmen vuoden ilmaisilla päivityksillä
Navigoinnin tärkein osa-alue on sen karttatietokanta. Alpine X902D-V447 sisältää 48 maan kartat, joista vastaa TomTom. Voit päivittää kartat veloituksetta kolmen vuoden ajan alpine.naviextras.com sivuston kautta. Ilmaisten karttapäivitysten jälkeen päivitykset voidaan hankkia saman sivuston kautta maksua vastaan.


GPS ja Glonass -paikannus
Mitä enemmän sateliitteja on käytössä, sitä nopeammin ajoneuvon sijainti päivittyy kartalla ja sitä tarkempaa navigointi on. Alpine käyttää GPS-paikannuksen lisäksi Glonass-paikannusta, joka tuo erityisesti apua kun perinteinen GPS-vastaanotto saattaa heikentyä (esim. korkeiden rakennusten läheisyydessä tai vuoristoissa).


POI-kohteet
Voit etsiä POI-kohteita POI-kategorian, etäisyyden tai esimerkiksi nimen mukaan. Tämä helpottaa sopivan hotellin, ravintolan, huoltoaseman tai muun kiinnostavan kohteen löytämisessä.
Monissa kohteissa on myös puhelinnumerot näkyvissä, joten voit tarvittaessa myös soittaa suoraan listalta löytyvään kohteeseen.


3D-kartat ja nopeustiedot
Näet kartan 3D-muodossa ja suurimmista euroopan kaupungeista on kartalla näkyvissä myös rakennusten ja maamerkkien ääriviivat. Nopeusrajoitukset ja nopeuskameroiden tiedot saat tarvittaessa myös näytölle.


Apple CarPlay online-navigointi
Mikäli haluat, voit käyttää Apple CarPlay navigointia, joka antaa opastukset ja neuvoo sinut perille. Suuret kuvakkeet helpottavat navigoinnin seuraamista.


Android Auto online-navigointi
Anna Googlemaps:in viedä sinut perille. Android Auto mahdollistaa Googlemapsin käytön, joka ottaa huomioon reaaliaikaiset liikennetiedot, antaa kaistaopastukset ja kertoo selkeästi mihin pitää kääntyä.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.


Viihdettä suurelta näytöltä
Mitä haluatkaan katsoa, se poikkeuksetta onnistuu Alpinen kanssa. Voit liittää siihen lisävarusteena myytävän digiboksin, toistaa videotiedostoja USB-tikulta, HDMI-sisääntulo mahdollistaa kannettavan laitteen liittämisen tai voit hankkia HDMI-liitäntään kytkettävän Alpine DVD-soittimen (kuvassa asennettuna näytön alle). Liikenneturvallisuussyistä videotiedostoja voi katsoa vain auton ollessa paikallaan.


Apple CarPlay
Apple CarPlay tuo iPhone-käyttäjille lisäominaisuuksia. Voit käyttää Spotify:ta, kuunnella nettiradioita tai podcasteja ja hallita puheluita suoraan Alpinen kosketusnäytöltä.
Kytket vain Applen USB-johdolla kiinni ja kaikki CarPlay -toiminnot ovat käytössä.


Android Auto
Yksinkertainen ja simppeli käyttöliittymä saa katseesi pysymään tiessä ja puhelimen toimintojen käyttö on todella helppoa. Android Auto tuo soittimen näytölle automaattisesti kaikki kiinnostavimmat informaatiot ja järjestää ne näytölle korteiksi.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.


Bluetooth
Sisäänrakennettu Bluetooth luo langattoman yhteyden puhelimesi ja soittimesi välille. Looginen käyttöliittymä, puheluiden hallinta, musiikin langaton toisto ja nämä kaikki suoraan kosketusnäytöltä käytettävissä.


Alpine äänenlaatu
Alpine on tunnettu maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimmasta äänenlaadusta. Käytössäsi on aikaviivesäädöt, taajuuskorjaimet, jakosuotimet sekä lukuisat muut eri äänensäätöominaisuudet, joilla saat soundin juuri oman makusi mukaiseksi.
Soittimesta löytyy luonnollisesti myös kolme paria linjalähtöjä Vaatii KTX-PRE1 kaapelin, joten erillisen subbarin ja vahvistimien lisääminen onnistuu.


USB- ja AuxIn kojelaudassa.
X902D-V447 mukana toimitetaan Aux- / USB-adapteri, jolla auton alkuperäiset USB- ja Aux -sisääntulot saadaan käyttöön myös Alpinen kanssa. Molemmat liitännät toimivat äänen lisäksi myös kuvasisääntuloina.
Lisävarustepoimintoja:


Digi-TV
Alpinen valikoimista löytyy myös autokäyttöön tehty DVB-T2 digiboksi, joka on mahdollistaa liittää tähän soittimeen. Digiboksi on DVB-T2 tekniikalla, joten se toimii myös 31.3.2020 jälkeen.
Parhaan mahdollisen kuvan- ja äänenlaadun saavuttamiseksi, digiboksi kytketään HDMI-kaapelilla X902D-V447 soittimeen.


DVD-soitin
Lisävarusteena voit hankkia X902D-V447 soittimeen DVE-5300 DVD-soittimen, joka asennetaan näytön alapuolelle.


Liitä jopa kolme kameraa
KCX-C250MC mahdollistaa jopa kolmen kameran liittämisen soittimeen. Voit siis kytkeä perinteisen peruutuskameran lisäksi myös keulakameran ja sivukameran.


Tekniset tiedot:

Radio
Muistipaika: Preset Stations (FM: 12 / MW: 6 / LW: 6)
Memory: Auto Memory
Hakutapa: Local / DX

RDS
RDS toiminnot: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner
DAB+ Tuner Built-in
DAB+/DMB Supported
(DAB-lähetykset eivät ole Suomessa käytössä)

BLUETOOTH®
Sisäänrakennettu BLUETOOTH®
HFP (Hands-Free Profile)
Musiikin striimaus: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5
Yhdistäminen: SSP (Simple Secure Pairing)
Mahdollisuus kahden puhelimen liittämiseen samanaikaisesti, toinen HF ja toinen musiikin striimaukseen
Puhelinluettelon synkronointi
Pikavalinnat: 4 kpl (per puhelin)
Usean numeron hallinta: 5 eri numeroa voi olla tallennettuna samalle nimelle
Automaattivastaus
Puheluhistoria: Lähtevät / Saapuneet / Ei-vastatut
Uudelleensoitto
Äänenvoimakkuuden säätö (lähtevä / saapuva ääni)
DTMF (Touch-Tone) toiminto
Signaalin voimakkuuden ilmaisin
Akun varauksen tason näyttö
Menu: 24 kieltä
Ohjelmisto päivitettävissä
Integroitu mikrofoni

Made for iPod® / iPhone®
iPod/iPhone yhteensopivuus: Made for iPod touch 6th/5th Gen., iPod nano 7th Gen., iPhone X, iPhone 8 and 8 Plus, iPhone 7 and 7 Plus, iPhone 6 and 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4s
Musiikin toisto
Toiminnot: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
Aakkoshaku
Kansikuvan näyttö (Vain Lightning-johdolla yhdistettynä)
Seuraava / Edellinen: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
M.I.X. (Shuffle) toisto: Song, Albums, All
Toisto
Akun lataus

Navigointi
48 maata (Western and Eastern Europe)
Kielet: 29 eri kieltä (myös Suomi
Puheopastus: 29 eri kieltä (myös Suomi), 15 Text-to-Speech kieltä (TTS) (ei Suomea)
Kehittynyt osoitehaku
Postinumerohaku
Vapaahaku
Haku osittaisella nimellä
Kehittyneet POI kohteet
Smart Routes: Smart Routes käyttää hyödykseen edellisiä ajoreittejä ja ajoaikoja
Kehittynyt reittisuunnittelu
Eco-reitin haku
7 eri vaihtoehtoreittiä
TMC (ei Suomessa)
Karttanäkymät: 2D menosuunta, 2D pohjoinen ylhäällä, 3D
3D kaupunkinäkymä: 3D rakennukset / kuvakkeet
Korkeusnäkymä: 3D kartat korkeuskäyrillä
3D moottoritieliittymät
Kaistaopastus
Tunnelitila
Moottoritietila
Opastusäänen miksaus
Text-to-Speech
POI kohteissa suora puhelinmahdollisuus
3 eri sensoria: GPS, kiihtyvyysanturi, auton nopeustieto

USB
Audio- ja videotoisto: FLAC/MP3/WMA/AAC/AVI/MP4/MKV
Tiedosto / kansiohaku
Tag -haku
Kansiot Up / Down
M.I.X. sekasoitto
Uudelleentoisto

Sound Tuning
Bass Engine SQ
Bass Engine™ Pro
Subwoofer tasonsäätö
Subwoofer vaiheenkääntö
2 V High Voltage linjalähdöt (3pr) Vaatii KTX-PRE1 kaapelin
EQ: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
Dual HD EQ (9-band parametrinen korjain etu/taka)
6 kanavan viivesäädöt
Jakosuotimet
Autokohtaiset säädöt
MediaXpander HD
Eri ohjelmalähteiden volumen tasonsäätö
Helppo, Step-by-Step säätö
Alpine TuneIt App yhteensopiva

Yleistä
4 x 50 W High Power Amplifier
Advanced Power IC
Näyttö: 9′′ kapasitiivinen WVGA High Resolution Display
Valkoinen LED taustavalaisu
50/50 Split Screen: Vasen / Oikea vaihdettavissa
Kosketustyypit: Touch, Drag, Flick
My Favourites toiminto
Asetukset kahdelle käyttäjälle
3 linjalähtöä (2 V, Front / Rear / Subwoofer) Vaatii KTX-PRE1 kaapelin
AUX-In: 1 A/V AUX tulo (RCA)
Yhteensopiva rattipainikkeiden kanssa
Lisävarusteena saatavissa langaton kaukosäädin
Liitäntä peruutuskameralle & Multi-View kameroiden hallinta näytöltä
Kameran opastusviivojen säätö
Automaattisesti kytkeytyvä kameranäyttö
Simple Mode & Info Mode valinta
Visual EQ
Live kontrastin säätö
Menukielet: 24 kieltä (AV / Bluetooth), 29 kieltä (Navigointi)
Kello
Automaattinen himmennys
Anti-theft turvakoodi
Ohjelmisto päivitettävissä
Integroitu mikrofoni
Moottoriantennin liitäntä
Remote Turn-On
HDMI tulo (Alpine Special HDMI kaapelille)
Start-Stop autoihin yhteensopiva
Mukana rattikaukosäädinadapteri
Valmius DVD-soittimelle DVE-5300

Karttapäivitykset
Päivitykset: alpine.naviextras.com
TomTom kartat
3 vuoden ilmaiset karttapäivitykset

Asennus
Mukana kaikki asennustarvikkeet, johtosarjat ja rattikaukosäädin sovite täydelliseen asennukseen

TARKEMMAT SPEKSIT

Näyttö
9″ kapasitiivinen WVGA
LCD: Transparent Type TN LCD
Käyttö: TFT Active Matrix
Pikselimäärä: 1,152,000 (800 x 3 x 480)
Valaistus: Valkoinen LED taustavalo
NTSC / PAL

Vahvistin
Max Power: 4 x 50 W

FM-radio
Taajuusalue: 87.5 – 108.0 MHz
Mono herkkyys: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
50dB vaimennusherkkyys: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
Vaihtoehtokanavavalinta: 80 dB
Signaalikohinasuhde: 65 dB
Stereo erottelu: 35 dB

USB
USB 2.0
1,500 mA (CDP Support)
USB tyyppi: Mass Storage Class, Play From Device
Tikun alustus: FAT 16/32
MP3 dekoodaus: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
WMA dekoodaus: Windows Media™ Audio
AAC dekoodaus: ACC-LC format ′′.m4a′′ file
Flac tuki
USB videotoisto (AVI/MP4/MKV file with H.264 Video and MP3/AAC Audio)
Kanavamäärä: 2 (Stereo)
Toistoalue: 5 – 20k Hz ±1 dB *Toistoalue vaihtelee käytetyn enkoodauksen ja bittivirran mukaan
Harmooninen särö (1kHz): 0.008%
Dynamiikka-alue(at 1kHz): 95 dB
Signaalikohinasuhde: 100 dB
Kanavaerottelu (at 1kHz): 85 dB

GPS
GPS Antenni: Micro-strip Planar Aerial
Vastaanottotaajuus: 1575.42 ±1 MHz
Vastaanottoherkkyys: -130 dB Max
Vastaanottotyyppi: 12 kanavaa

BLUETOOTH®
Bluetooth V3.0+EDR
Teho: +4 dBm Max. (Power class 2)
HFP: HFP (Hands Free Profile)
OPP (Object Push Profile)
PBAP (Phone Book Access Profile)
HSP (Head Set Profile)
A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
SPP (Serial Port Profile)

Äänensäätö
Subwoofer tasonsäätö: 0 to +15
Subwoofer vaiheenkääntö: 0° or 180°
BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
Ylipäästösuodin: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
Ylipäästösuodin(Jyrkkyys): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
Ylipäästösuodin (Gain): -12 to 0 dB
Alipäästösuodin: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
Alipäästösuodin (Jyrkkyys): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
Alipäästösuodin (Gain): -12 to 0 dB
Aikaviivesäädöt: 0.0 – 9.9ms (0.1ms portain)
Dual HD EQ Front + Rear
Parametric Equalizer (Band 1): 20 – 100 Hz
Parametric Equalizer (Band 2): 63 – 315 Hz
Parametric Equalizer (Band 3): 125 – 500 Hz
Parametric Equalizer (Band 4): 250 – 1k Hz
Parametric Equalizer (Band 5): 500 – 2k Hz
Parametric Equalizer (Band 6): 1k – 4k Hz
Parametric Equalizer (Band 7): 2k – 7.2k Hz
Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k – 12k Hz
Parametric Equalizer (Band 9): 9k – 20k Hz
Parametric Equalizer (Gain): -14 to +14
Ohjelmalähdetasojen säätö: -14 to +14

HDMI Section
Sisään: 720p/480p/VGA
Ulos: 480p

Yleistä
Käyttöjännite: 14.4 V. DC (11-16V)
PreOut lähtö: 2 V / 10k ohms

Mitat ja sopivuus
X902D-V447: Mercedes Vito 2014-> yhteensopiva (V447)
Mitat (L x K x S) mm: 178 x 50 x 164 mmYhteensopivat autot
Mercedes Vito 2014-> (V447)

Hinta: 1649€