Lazer - ST-4 Evolution

Lazer - ST-4 Evolution

Tuotetiedot

ST-4 Evolution
ST-4 Evolution - tieliikenteeseen hyväksytty lisävalo

ST-4 lisävalo on suljettu täysin alumiiniseen koteloon, jossa on hengittävä Gore-Tex kalvo, lämmöntuoton hallinta. LED-valoina käytetään luokkansa johtavien valmistajien tuotteita, jopa 50 000 tunnin käyttöajalla. LAZER Easy-Mount asennus mahdollistaa valojen kiinnityksen kolmella eri tavalla ja mahdollistaa lisäksi käyttäjäänsä asentamaan valot kahden tai useamman valon sarjoissa vertikaalisesti.

ST-4 on valinta valinta käyttäjille, jotka hakevat parasta mahdollista valotehoa ilman tarvetta LED päiväajovaloille tai seisontavaloille.

Tämä valo tuottaa valotehona 4136 lumenia. ST-4 Black lisävalon valoteho on keskimäärin 1,5 -2 kertaa suurempi kuin muiden markkinoilla olevien jälkiasenteisten HID valojen tai kolmen halogeenipolttimolla varustettujen lisävalojen valoteho. Hybridi polttimon valokuvio varmistaa erinomaisen näkyvyyden pimeän aikaan.

ST-4 valot on mahdollista kiinnittää viidellä eri tavalla. Alakiinnityksellä, yläkiinnityksellä, sivukiinnityksellä, kiinnittämällä esimerkiksi kaksi valoa päällekkäin sekä upottamalla.

Ominaisuudet:
-Referenssiluku 7,5
-IP 67 pöly ja vesitiivis
-Täysalumiinirunko
-Elektroninen lämpötilan valvonta
-5:n vuoden takuu
-Toimintajännite 9-32V
-Mitat: L 204mm K 68mm S 64mm
-Vakiona ylä- tai alakiinnike
-Valokeila 0,25 lux 555m

Huom! Hinta / KPL.

Hinta: 302€