Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Ajoneuvolämmittimet

Webasto polttoainekäyttöiset lämmittimet sekä defa- ja calix moottori- ja  sisätilanlämmittimet

Valikoimistamme löytyy erilaisia ajoneuvolämmittimiä. Lohkolämmittimet ja sisätilanlämmittimet löytyvät sekä Calix että Defa tuotemerkillä.
Lohkolämmitin sisältää yleensä moottorinlämmitinelementin johtoineen, sisähaaran ja sisätilanpuhaltimen. Lohkolämmitin tarvitsee toimiakseen sähkötolpan josta saadaan syötettyä sähkö johdolla autolle. Lohkolämmittimeen voidaan myös lisätä akkulaturi tarvittaessa.

Webasto on polttoainetoiminen lämmitin jolla auto voidaan lämmittää  missä ja milloin vain. Webasto lämmitintä voidaan ohjata ajastinlaitteella
(Multicontrol) kojelaudassa, kauko-ohjaimella (T99 ja T100) tai  Webasto älypuhelinohjauksella (Thermoconnect) Webastoja löytyy henkilöautoihin, pakettiautoihin ja matkailuautohin.  

Ammattitaitoinen myyntimme auttaa oikeanlaisen lämmittimen valinnassa  autoosi ja käyttötarpeeseesi.

Huollamme myös Webasto-lämmittimiä.

Helsingin Autoextra Oy – 35 vuoden kokemuksella

Olemme Helsingin Roihupellossa toimiva johtava autovarustelun erikoisliike. Meiltä saat kaikki palvelut alkaen autoradion vaihdosta täydelliseen autonmuokkaukseen – 35 vuoden kokemuksella!

Edustamme kattavasti laadukkaita brändejä autovarustelun puolella. Oma asentamomme suorittaa asennustyöt ammattitaidolla takuutyönä.

Lisäksi meillä on käytössä markkinoiden uusin ja tehokkain DPF-pesulaite. Voimme pestä hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, pakettiautoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja viron kielellä.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä