Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Lisävalot

Lisävalot, työvalot ja hälytysvalot. Kaikki asennettuna meiltä.

Edustamme Lazer lisävaloja. Kauttamme saat myös muun merkkiset valot tarpeen mukaan. Lisävalojen asennuksessa olemme erikoistuneet mahdollisimman
huomaamattomiin asennuksiin esim upotettuna rekisterikilven alapuolelle. Lazer lisävaloille on myös saatavana useisiin paketti- ja maastoautoihin maskiin integrointikittejä joilla valojen asennuksen lopputulos on todella siisti. Lisävalon asennus on järkevää jos ajetaan paljon täysin pimeillä teillä
ja halutaan nähdä kunnolla.

Myymme ja asennamme myös työvalot ja huomiovilkut ajoneuvoihin.  Valikoima on todella laaja. Myös peruutusvaloja on valikoimassa.

Autoextra.fi Lazer lisävalot
Helsingin autoextra lisävalot asennettuna
Autoextra.fi lisävalot

Helsingin Autoextra Oy – 35 vuoden kokemuksella

Olemme Helsingin Roihupellossa toimiva johtava autovarustelun erikoisliike. Meiltä saat kaikki palvelut alkaen autoradion vaihdosta täydelliseen autonmuokkaukseen – 35 vuoden kokemuksella!

Edustamme kattavasti laadukkaita brändejä autovarustelun puolella. Oma asentamomme suorittaa asennustyöt ammattitaidolla takuutyönä.

Lisäksi meillä on käytössä markkinoiden uusin ja tehokkain DPF-pesulaite. Voimme pestä hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, pakettiautoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja viron kielellä.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä