Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Autohälyttimet

Autohälyttimet ja paikannuslaitteet. Tehokas turva varkauksia vastaan.

Autohälytin estää tehokkaasti ajoneuvon varkausvahinkoja. Käytämme asennuksissa Defa ja Cobra hälytinlaitteita. Hälyttimiin on integroitavissa erilaisia lisätunnistimia esimerkiksi isku- ja kallistusanturi. Iskutunnistin tunnistaa jos autoon kohdistetaan lyönti tai potku ja hälytys aktivoituu välittömästi. Kallistusanturi estää ajoneuvon nostamisen esim tunkilla tai poishinaamisen ilman että ajoneuvo hälyttää äänimerkillä ja vilkkuja vilkuttamalla.
Kallistusanturillinen autohälytin on pätevä estämään esimerkiksi ikäviä katalysaattorivarkauksia. Lisäksi hälyttimiin on liitettävissä lisävarusteena myös ns.
jatkohälytyslaite joka ilmoittaa matkapuhelimeen mikäli hälytys aktivoituu.

Helsingin Autoextra Oy – 35 vuoden kokemuksella

Olemme Helsingin Roihupellossa toimiva johtava autovarustelun erikoisliike. Meiltä saat kaikki palvelut alkaen autoradion vaihdosta täydelliseen autonmuokkaukseen – 35 vuoden kokemuksella!

Edustamme kattavasti laadukkaita brändejä autovarustelun puolella. Oma asentamomme suorittaa asennustyöt ammattitaidolla takuutyönä.

Lisäksi meillä on käytössä markkinoiden uusin ja tehokkain DPF-pesulaite. Voimme pestä hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, pakettiautoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja viron kielellä.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä