Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Alkolukot ja testerit

Alkolukot ja testerit asennettuna. Teemme myös alkolukkojen ja testereiden kalibrointeja.

Alkolukko estää päihtyneenä ajamisen ja on helppokäyttöinen. Asennamme alkolukkoja vapaaehtois- ja viranomaismääräys-käyttöön.
Neuvomme myös oikean lukkotyypin valinnassa. Meillä on valikoimissa markkinoiden johtavat alkolukko-merkit Dignita ja Dräger.

Dignita AL-100 alkolukkoa on myös mahdollista vuokrata. Vuokrasopimus tehdään Dignita Suomi Oy:n kanssa ja me hoidamme asennuksen ja laitteen kalibrointihuollot. Kauttamme on myös saatavilla käytettyjä alkolukkoja asennettuna. Kalibroimme myös Dräger alkotesterit. Dräger alkotesteri on varmatoiminen ja luotettava apuväline ajokunnon toteamiseen vaikkapa kostean juhlaillan jälkeen ennen ajoon lähtöä.

Myymme ja asennamme alkolukkoja kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Voimme myös hoitaa ajoneuvon muutoskatsastuksen alkolukolle. Pk-seudulla teemme isompien lukkoerien vuosikalibrointeja asiakkaiden omissa tiloissa esim. varikoilla iltaisin tai viikonloppuisin jolloin autoja ei tarvitse erikseen ajaa toimipisteeseemme. Minimi määrä on 10 ajoneuvoa / paikka. Asennamme myös isompia määriä lukkoja tarpeen mukaan ja pystymme
auttamaan esim leasing-sopimuksen teossa isompiin lukkomääriin tai tekemään tarjouksen ostolukoista.

Kysy tarjousta!

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä