Autoextra-nega-logo-Final.pdf

HiukkASSUODATTIMIEN PESUT

Markkinoiden uusin ja tehokkain dpf-pesulaite. Pesemme hiukkassuodattimet kaiken kokoisista ajoneuvoista ja työkoneista.

Pesemme hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, paketti-autoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Hiukkasuodatin eli DPF-suodatin tukkeutuu ajoneuvoissa yleensä 50tkm-200tkm sisällä, riippuen ajoprofiilista. Tässä tapauksessa yleisesti uudemmissa autoissa suositellaan vaihtamaan suodatin uuteen jolloin kustannus on n. 1500-3500€ ja raskaan kaluston suodattimissa useita tuhansia euroja.

Suodatin voidaan pestä tällaisella pesulaitteella uuden veroiseksi. Dpf-pesu on ympäristölle kevyempi rasitus verrattuna suodattimen uusintaan ja huomattavasti edullisempaa.

Meillä on käytössä Carbon Clean DC-20 dpf-pesuri jolla suodattimet saadaan pestyä uuden veroisiksi ja ympäristöä säästäen. Laite kierrättää pesuvettä oman suodatusjärjestelmänsä kautta käyttäen säästeliäästi vettä ja paineilmaa pesutapahtumassa puhdistaen suodattimen hellävaraisesti uuden veroiseksi.
Myös käytettävät pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä.

Laite mittaa suodattimen virtauksen ennen ja jälkeen pesutapahtuman ja tällä saadaan varmistettua että hiukkassuodattimen pesu on onnistunut.
Laite myös tulostaa jokaiseen pestyyn suodattimeen raportin mukaan josta selviää lähtökohta ja pesun jälkeinen tulos.

DPF-suodattimen pesuhinnat ovat alkaen:
Euro 4 280€
Euro 5 330€
Euro 6 380€

Huomaathan että nämä ovat pelkän pesun hintoja ja irroitus ja asennus takaisin autoon ovat erikseen hinnoiteltavia toimenpiteitä.

Voit tuoda meille pelkän suodattimen pesuun tai pyytää tarjouksen myös suodattimen irroituksesta ja asennuksesta autoosi.

Teemme yhteistyötä useiden eri korjaamoiden ja autoliikkeiden kanssa.
Jos autosi on korjaamolla voit pyytää myös heitä olemaan yhteydessä meihin hiukkassuodattimen pesuun liittyen ja säästät selvää rahaa verrattuna uuden suodattimen vaihtokustannukseen

Pyrimme tekemään kaikki dpf-suodattimien pesut 1-2 arkipäivän sisällä saapumisesta joten pesu on myös kustannustehokas tapa hoitaa hiukkassuodatinongelmat kuntoon ilman turhaa seisokkia ajoneuvolle.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä