Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Kaasuautojen huollot ja konvertointi

Teemme tehdasasennettuihin kaasuautoihin huollot ja korjaukset.
Meiltä löytyy tarvittava tietotaito kaasulaitteistojen vianetsintään, huoltoon ja korjaukseen. Myös bensiiniautojen kaasukonvertoinnit.

Huollamme ja korjaamme kaasukäyttöisiä ajoneuvoja. Oli kyseessä  tehdasasennettu-  tai jälkiasennettu kaasujärjestelmä niin ota 
yhteyttä meihin.

Olemme osa Terragas-ketjua ja toimimme myös nimellä Terragas Helsinki. Meillä on yleisimmät kaasujärjestelmien komponentit saatavilla nopeasti  ja yleisesti toimitusaika varaosille on lyhyt.

Hoidamme kaasuautojen määräaikaishuollot ja korjaukset. Kaasuauto kannattaa huollattaa asiantuntijalla, sillä monesti perus korjaamolla ei ole tarvittavaa tietotaitoa eikä osaamista kaasujärjestelmien osalta.

autoextra.fi kaasuautojen konvertointi
Autoextra.fi kaasuautot

Helsingin Autoextra Oy – 35 vuoden kokemuksella

Olemme Helsingin Roihupellossa toimiva johtava autovarustelun erikoisliike. Meiltä saat kaikki palvelut alkaen autoradion vaihdosta täydelliseen autonmuokkaukseen – 35 vuoden kokemuksella!

Edustamme kattavasti laadukkaita brändejä autovarustelun puolella. Oma asentamomme suorittaa asennustyöt ammattitaidolla takuutyönä.

Lisäksi meillä on käytössä markkinoiden uusin ja tehokkain DPF-pesulaite. Voimme pestä hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, pakettiautoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja viron kielellä.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä