Autoextra-nega-logo-Final.pdf

Vetokoukut

Irroitettava vetokoukku, kääntyvä vetokoukku vai kiinteä vetokoukku? Meiltä saat kaikki.

Vetokoukut autoon

Irrotettava vetokoukku vai kiinteä vetokoukku? Koukun käyttötarve kannattaa ottaa tätä punnitessa huomioon. Jos koukku käytetään muutaman kerran vuodessa niin suosittelemme irrotettavaa koukkua, jolloin sen saa aina pois tieltä kun sitä ei käytetä. Saat juuri autoosi ja omiin vetotarpeisiisi sopivan vetokoukun helposti meiltä pitkällä asennuskokemuksella.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi sopiva koukku. Meillä on laadukas valikoima ja koulutetut asentajat. Asennamme itse myymämme vetokoukut. Omat asentajamme ovat alan ammattilaisia.

Vetokoukun asennus

Valtaosa autojen vetokoukuista on joko kiinteitä vetokoukkuja tai irrotettavia vetokoukkuja. Joissakin malleissa käytetään myös alle taittuvia versioita, kun taas tiettyihin autoihin voidaan asentaa vain irrotettava vetokoukku.

Käytämme ainoastaan eurooppalaisia E-tyyppihyväksyttyjä laadukkaita vetokoukkuja, joten vetokoukkua ei tarvitse katsastaa erikseen.Asennamme muun muassa seuraavia tunnettuja vetokoukkumerkkejä: Brink, Autohak, Westfalia, Bosal ja Oris

Vetokoukun sähkösarja

Vetokoukkuihin on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on ns vanha malli ja 13-napaisen pistokkeen löydät 2015 ja uudemmista peräkärryistä  ja 2000- luvun asuntovaunuista. 13-napainen johtosarja kannattaa valita kaikkiin uusiin asennuksiin sillä se on helppo muuntaa vanhempiin 7-napaisiin pistokkeisiin edullisella adapterilla.

Monet sähkösarjat vaativat niiden ohjelmoinnin auton tietojärjestelmiin. Teemme aina asennuksen avaimet-käteen periaatteella valmiiksi ohjelmoituna eli ohjelmointi sisältyy annettuun kokonaishintaan.

Kiinteä vetokoukku

Kiinteä vetokoukku on edullisin ratkaisu vetokoukuksi autoon. Se on aina valmiina käytettäväksi. Vetokoukku on joka tilanteessa välittömästi käyttövalmiina ja siksi sopiva myös jatkuvaan käyttöön.

Irrotettava vetokoukku

Irrotettavan koukun kuulaosa irrotetaan aina silloin, kun vetokoukku ei ole käytössä. Irrotettava vetokoukku on ideaali ratkaisu niille, jotka käyttävät vetokoukkua silloin tällöin, esimerkiksi pyörätelinettä tai peräkärryä varten. Irrotettava vetokoukku on turvallinen sekä helppokäyttoinen ja käytännöllinen, se ei ole takaluukun käyttämisen tiellä kun sitä ei käytetä.

Autoextra vetokoukut brink
Helsingin Autoextra Brink vetokoukut
Brink vetokoukku

Helsingin Autoextra Oy – 35 vuoden kokemuksella

Olemme Helsingin Roihupellossa toimiva johtava autovarustelun erikoisliike. Meiltä saat kaikki palvelut alkaen autoradion vaihdosta täydelliseen autonmuokkaukseen – 35 vuoden kokemuksella!

Edustamme kattavasti laadukkaita brändejä autovarustelun puolella. Oma asentamomme suorittaa asennustyöt ammattitaidolla takuutyönä.

Lisäksi meillä on käytössä markkinoiden uusin ja tehokkain DPF-pesulaite. Voimme pestä hiukkassuodattimet kaikista dieselkäyttöisisistä henkilö-autoista, pakettiautoista, työkoneista ja kuorma-autoista.
Lisäksi laitteella voidaan pestä myös katalysaattorit.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja viron kielellä.

Arkisin 8 – 16 | La ja Su suljettu

Ota Yhteyttä